Maria Ergül är en debattör som inte räds för att sticka ut hakan för att åstadkomma förändring. Med Jobbsnack – på riktigt vill hon skapa en plattform där människor får möjlighet att dela med sig av tankar, åsikter och erfarenheter om sitt arbetsliv.

Maria har jobbat med HR inom tung industri sedan 2009 bl.a. i roller som HR Manager, HR Business Partner.  Med en bakgrund inom idrotten utgår hon ofta ifrån idrottens metodik i sitt arbetssätt. Hon har stort intresse för ledarskap- och organisationsfrågor och ser hållbar utveckling som nyckeln till framgång. I sin roll som HR Manager bidrog Maria till att Bombardier år 2015 utsågs till Årets innovatör inom Employer Branding.

Maria tar sig an åtaganden med en stor portion passion och hennes genuina intresse för människor har fått henne att ägna sin karriär åt att utveckla människor och företag genom HR management och innovativ teknik. De flesta beskriver henne som en energisk doer, en ledare som, walk the talk. Hon gillar att få saker gjorda och att inspirera andra att göra detsamma. Hon vill arbeta för organisationer där viljan att skapa bra produkter och tjänster är lika stor som önskan att skapa ett fantastiskt team och företagskultur.

Mer om Maria Ergül
Linkedin
 Instagram